Tandplejer der undersøger og renser dine tænder​

Er det blevet tid til at få foretaget en tandrensning, eller skal du have en anden tandbehandling? Så er du kommet til den helt rette klinik. Hos Tandlægerne Sveistrup & Cederbek i Viborg finder du en dygtig tandplejer, der sørger for at tage sig godt af dig, når du er på besøg i klinikken.

På vores klinik møder du to typer behandlere: tandlægen og tandplejeren. Tandplejerens opgaver er de forebyggende og sundhedsfremmende behandlinger. Tandlægen og tandplejeren arbejder i tæt fællesskab for at sikre patientens tænder.

Hvad er en tandplejer?

En tandplejer har taget den treårige tandplejeruddannelsen, hvor man blandt andet lærer at foretage en grundig undersøgelse af tænderne. Derfor vil det typisk også være en tandplejer, der undersøger dine tænder og dit tandkød, når du er på besøg hos vores tandlæge.

Derudover kan tandplejeren have følgende opgaver i en tandklinik:

  • Registrere huller i tænderne
  • Diagnosticere
  • Føre journal
  • Tilbyde forebyggende og behandlende tandpleje
  • Rense tænderne
  • Behandle paradentose
  • Udføre behandling med plastfyldning

En tandtekniker er derimod en specialist inden for tandproteser, mens end tandlæge både tilbyder eftersyn, behandlinger og operationer i tænderne.

Vores priser på tandbehandlinger

Leder du efter en pris på lige netop den tandbehandling, du skal have udført, kan du finde en oversigt over alle vores priser her.

Vær opmærksom på, at hvis du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, så har du mulighed for at få en billig pris i form af tilskud til din behandling. Hvor meget du kan få i tilskud afhænger af, hvilket medlemsniveau du er på.

Kontakt os og bestil tid til en behandling eller et eftersyn

Ønsker du at bestille en tid til en behandling eller et eftersyn hos vores dygtige tandplejer, er du velkommen til at ringe til os på telefon 86 62 00 29. Du kan også skrive til vores e-mail info@klinikhusetviborg.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Er din henvendelse akut, anbefaler vi altid, at du tager kontakt til os telefonisk, så du kan være sikker på at få svar med det samme.

Kontakt os med dine spørgsmål​

Har du brug for råd og vejledning omkring tandpleje og forebyggelse, så kontakt os.

ORIS Tandlægerne Sveistrup & Cederbek I/S 

​​Li. Sct. Mikkelsgade 4 st, 8800 Viborg

Rutevejledning i Google Maps

​Telefon: 8662 0029

E-mail: info@klinikhusetviborg.dk​​

CVR: 42018325

Nyheder fra klinikken​

​Var dit indkald havnet i dit spamfilter? Så skal du blot tilføje info@klinikhusetviborg.dk​ til din adressebog, så kommer den næste gang direkte i din indbakke.

Åbningstider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 16.30

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 14.30

Fredag:

08.00 - 14.00