Klinikken

På klinikken bliver der lagt vægt på god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Der bliver altid brugt det nyeste udstyr og de bedste materialer. 

Hos os er vore patienter i centrum, og derfor bestræber vi os på altid, at have en god og hyggelig atmosfære på klinikken.

Klinikassistent Bente Mentz og tandlæge Dorte Cederbek arbejder frivilligt for at forbedre udsattes tandstatus. De skal bemande den mobile tandbus, hvor Viborgs udsatte kan henvende sig for hjælp.

Arbejdsområder på vor tandklinik

Vi arbejder for bedre tænder og minimale indgreb. Det vil sige forebyggelse af tandproblemer fremfor behandling, når det er for sent.


Tandlæger, tandplejere og klinikassistenter arbejder tæt sammen i teams for at kunne tilbyde den optimale behandling til den enkelte.

Forsinkelse

Det er klinikkens politik at patienter behandles til den aftalte tid. Akutte patienter kan være årsag til at vores tidsplan bliver forsinket. Vi beder derfor om din forståelse for dette. Er vi meget forsinkede prøver vi, så vidt det er muligt, at orientere dig på forhånd.

Kontakt os gerne på telefon 86 62 00 29 eller via e-mail: info@klinikhusetviborg.dk​​, hvis du vil bestille tid på vores tandklinik. 

Vi er en del af hjertestarternetværket. Der er ophængt hjertestarter ved indgangen til Klinikhuset. Personalet har været på kursus i førstehjælp og brug af hjertestarteren.

Firmainfo​

Tandlægerne Sveistrup & Cederbek

CVR: ​61748911

Kontakt os​