Tandlægeskræk afhjælpes i trygge omgivelser

​Hos Klinikhuset Viborg er vi specialister i patienter, der lider af tandlægeskræk. Vi gør en dyd ud af at skabe trygge og rolige omgivelser, som gør det rart og behageligt at være i vores klinik i Viborg. Vores personale er altid åbne og imødekommende, og vi har fokus på, at det skal være så komfortabelt og smertefrit for dig som overhovedet muligt.

For at afhjælpe tandlægeskræk tager vi udgangspunkt i den enkelte patient og ser på vedkommendes behov. Vi lytter til dine ønsker og tager os god tid om alt, vi foretager os. Hos os kan du fornemme, at vi forstår dine udfordringer med tandlægeskræk, og at vi tager dem alvorligt. Så bestil en tid hos os, så hjælper vi dig bedst muligt.

​God kommunikation i øjenhøjde er midlet mod tandlægeskræk

Når du er patient hos os, foretager vi os aldrig noget uden dit samtykke. Vi er af den overbevisning, at god kommunikation i øjenhøjde er vejen til det bedste resultat, hvilket kan afhjælpe tandlægeskræk. Derfor gør vi meget ud af at fortælle, hvad vi gør hele tiden, så du er informeret om, hvad der skal ske.

Vi har fokus på at levere smertefri behandling, så du ikke behøver at frygte at gå til tandlæge igen.​ Vi har stor respekt og forståelse for, at du ikke er begejstret for det, og derfor tager vi os godt af dig og respekterer dine grænser. Sammen kan vi opretholde en sund tandhygiejne.

Oplev en tandklinik, der har fokus på dine behov

​Er du vant til tandlæger, der ikke advarer dig, hvis der kommer en smule smerte, kan du trygt komme til os.

Vi har fokus på dine behov og gør alt, der står i vores magt, for at gøre det til en behagelig og smertefri oplevelse. Skal vi hjælpe dig med at blive din tandlægeskræk kvit?​

Bestil tid til en forundersøgelse, hvor du venligst gør os opmærksom på, at du har tandlægeskræk. Så vil vi tage os rigtig godt af dig. Du kan kontakte os på telefon 86 62 00 29 eller skrive til info@klinikhusetviborg.dk.

Kontakt os med dine spørgsmål​

Har du brug for råd og vejledning omkring tandpleje og forebyggelse, så kontakt os.

ORIS Tandlægerne Sveistrup & Cederbek I/S 

​​Li. Sct. Mikkelsgade 4 st, 8800 Viborg

Rutevejledning i Google Maps

​Telefon: 8662 0029

E-mail: info@klinikhusetviborg.dk​​

CVR: 42018325

Nyheder fra klinikken​

​Var dit indkald havnet i dit spamfilter? Så skal du blot tilføje info@klinikhusetviborg.dk​ til din adressebog, så kommer den næste gang direkte i din indbakke.

Åbningstider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 16.30

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 14.30

Fredag:

08.00 - 14.00