Tandimplantater erstatter dine manglende tænder​

​En måde at erstatte manglende tænder med nye tænder er, at indsætte en tandkrone på et implantat. Det er en kunstig tandrod fremstillet af titanium, som sættes fast i kæbeknoglen. I løbet af 3-6 måneder vil den vokse sig fast, og oven på denne monteres kronen eller en bro af porcelæn.

Et tandimplantat laves, så det fungerer og ligner ens naturlige tænder. De nye implantater er en fuld erstatning for ens tidligere tænder. Man plejer sit tandimplantat på samme måde som sine andre tænder.

Forundersøgelse inden tandimplantat og behandlingsplan

Alle mennesker kan få implantater – dog skal man være fyldt 18 år. Hos Tandlægerne Sveistrup & Cederbek er det vigtigt, at du får et kompetent behandlingsforslag, der tager udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Der laves en komplet behandlingsplan og prisoverslag, inden behandlingen med tandimplantat sættes i gang. Implantatbehandlingen foregår på vores klinik her i Viborg. Vi laver gerne en gratis røntgen- og forundersøgelse inden.​

Er det aktuelt for dig med et tandimplantat?

Vores tandklinik tilbyder en grundig undersøgelse og vejledning med hensyn til, hvilket tandimplantat der passer bedst til dig. Vi samarbejder med kirurg Alex Hartmann og Danske Dental Laboratorier.

Ønsker du at høre mere om implantater og tandkroner, så kontakt os på telefon 86 62 00 29.

Kontakt os med dine spørgsmål​

Har du brug for råd og vejledning omkring tandpleje og forebyggelse, så kontakt os.

ORIS Tandlægerne Sveistrup & Cederbek I/S 

​​Li. Sct. Mikkelsgade 4 st, 8800 Viborg

Rutevejledning i Google Maps

​Telefon: 8662 0029

E-mail: info@klinikhusetviborg.dk​​

CVR: 42018325

Nyheder fra klinikken​

​Var dit indkald havnet i dit spamfilter? Så skal du blot tilføje info@klinikhusetviborg.dk​ til din adressebog, så kommer den næste gang direkte i din indbakke.

Åbningstider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 16.30

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 14.30

Fredag:

08.00 - 14.00