Tandblegning for et flot smil​

Smilet er den korteste afstand mellem mennesker. Tandlægerne Sveistrup & Cederbek i Viborg tilbyder tandblegning af dine tænder for et pænere smil og smukke tænder.

Desværre er vi ikke alle udstyret fra naturens side med de samme flotte, hvide tænder. Vores smil og tænder har stor betydning for vores velbefindende. Grimme og gullige tænder kan gøre, at man ikke føler sig godt tilpas og kan i værste fald ødelægge vores velvære. Her vil en tandblegning give dig dine flotte, hvide tænder og dit selvværd tilbage.

Årsager til misfarvning af tænder

Der findes forskellige muligheder til tandblegning. Selve årsagerne til misfarvningen af tænder er mange. De mest almindelige årsager opstår som følge af mad og nydelsesmidler som rygning, kaffe og te. Med alderen bliver ens tænder også mere grå eller gullige.

Erfaring med afblegning af tænder

Metoden til den enkelte tandblegning foretages i samråd med tandlægen eller tandplejeren. Inden vi starter med blegning af tænder, foretager vi en grundig undersøgelse af patienten.

Den enkelte blegning foregår hjemme og resultaterne er normalt rigtigt gode. Hvis tænderne er meget misfarvede, kan flere behandlinger være nødvendige. Efterfølgende skal tænderne plejes, så resultatet holder længere.​​

Book tid til professionel tandblegning i dag

Hvis du er i tvivl om, hvad der findes af muligheder for at få blege tænder, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller skrive en e-mail på info@klinikhusetviborg.dk. Du kan også ringe til os på telefon 86 62 00 29.

Kontakt os med dine spørgsmål​

Har du brug for råd og vejledning omkring tandpleje og forebyggelse, så kontakt os.

Tandlægerne Sveistrup & Cederbek

​​Li. Sct. Mikkelsgade 4 st, 8800 Viborg

Rutevejledning i Google Maps

​Telefon: 8662 0029

E-mail: info@klinikhusetviborg.dk​​

CVR: 61748911

Nyheder fra klinikken​

​Var dit indkald havnet i dit spamfilter? Så skal du blot tilføje info@klinikhusetviborg.dk​ til din adressebog, så kommer den næste gang direkte i din indbakke.

Åbningstider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 16.30

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 14.30

Fredag:

08.00 - 14.00