Paradentosebehandling og symptomer du skal være opmærksom på

​Hvis tænderne ikke passes ordentligt, kan der opstå paradentose, som er en betændelsestilstand i tændernes fundament. Hos vores tandklinik kan du få behandlet paradentose til en fornuftig pris. Book en tid online eller kontakt os i dag på telefon 86 62 00 29.

Det er vigtigt at blive behandlet for dette hurtigst muligt, da det ellers kan medføre løse tænder, og i værste tilfælde at tænderne ryger ud og muligvis skal ersattes med nye tænder. Risikoen for at udvikle paradentose stiger med alderen, også selvom tænderne børstes regelmæssigt.

Symptomerne på paradentose og tandkødsbetændelse er tit hævet og rødt tandkød, der ofte bløder ved tandbørstning samt ømhed og prikkende smerter omkring tænderne.

Hvordan forebygges paradentose?

Der findes flere gode metoder til at forebygge udbredelsen af betændelse i tandkødet:

  • God mundhygiejne, hvor man omhyggeligt holder sine tænder rene, er vigtig. Daglig tandbørstning morgen og aften samt grundig brug af tandtråd og tandstikker nedbringer risikoen for paradentose, da man fjerner bakterierne i munden
  • Regelmæssige kontrolbesøg hos tandlægen, hvor man får efterset og renset sine tænder, er vigtige. Det er forskelligt, hvor ofte man har behov for besøg. Vi anbefaler ca. 2 gange om året, men er du særlig udsat, skal det foretages oftere
  • Rygning er en stor synder, da nikotinen mindsker sårheling i munden. Det øger også risikoen for kræft i mundhulen

Behandling af paradentose og tandkød

På vores klinik i hjertet af Viborg foretager Tandlægerne Sveistrup & Cederbek en grundig rensning af dine tænder. Dermed fjernes bakterier, der har indlejret sig i tandstenen.

Har du spørgsmål til vores paradentose behandling, så kontakt os via vores kontaktformular, på telefon 86 62 00 29 eller info@klinikhusetviborg.dk.

Du er naturligvis også velkommen til at booke en tid til en konsulation via vores online booking.

Kontakt os med dine spørgsmål​

Har du brug for råd og vejledning omkring tandpleje og forebyggelse, så kontakt os.

ORIS Tandlægerne Sveistrup & Cederbek I/S 

​​Li. Sct. Mikkelsgade 4 st, 8800 Viborg

Rutevejledning i Google Maps

​Telefon: 8662 0029

E-mail: info@klinikhusetviborg.dk​​

CVR: 42018325

Nyheder fra klinikken​

​Var dit indkald havnet i dit spamfilter? Så skal du blot tilføje info@klinikhusetviborg.dk​ til din adressebog, så kommer den næste gang direkte i din indbakke.

Åbningstider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 16.30

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 14.30

Fredag:

08.00 - 14.00