Tandpleje - få dit smukke smil tilbage

Er det blevet tid til tandpleje? Hos Tandlægerne Sveistrup & Cederbek tilbyder vi kosmetisk tandpleje og forskellige tandbehandlinger. Vi har altid en tandlæge og tandplejer klar til at genskabe dit smukke smil. Vores tandklinik ligger i Viborg, men vi har patienter fra mange steder i Jylland.

Vi tilbyder alle former for kosmetisk tandpleje

​Smil skaber glæde og velvære. Få en snak med vores tandplejere eller tandlæger om, hvad vi kan gøre for at, du bliver glad for dine tænder.

Hvad er kosmetisk tandpleje? Der er tale om tandbehandling, som har fokus på det kosmetiske. Der kan også være tilfælde, hvor der er nødvendigt med en behandling, og hvor det ikke kun handler om det kosmetiske. Det kan for eksempel være, hvis du har knækket en fortand.

En kosmetisk behandling kan bestå af:

  • Tandrensning og afpudsning af misfarvninger.
  • Blegning af tænder.
  • Skift af gamle og utætte sølvfyldninger og misfarvede plastfyldninger.
  • Krone- og brohandling.
  • Tandregulering.

Ofte er kosmetiske tandbehandlinger ikke så omfattende, som man umiddelbart forestiller sig. En typisk behandling kan for eksempel bestå af en rensning, en blegning eller en bøjle. En lidt større behandling kan bestå af en krone, et implantat eller ligefrem en bro.

​Kontakt os for at få en tid til en konsultation

​Du kan også kontakte os akut, hvis du har tandpine. Vi kommer gerne med råd og vejledning, ligesom vi gerne give en pris - eller i al fald en cirkapris.

Du kan ringe til os på telefon 8662 0029 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@klinikhusetviborg.dk​​.

Kontakt os med dine spørgsmål​

Har du brug for råd og vejledning omkring tandpleje og forebyggelse, så kontakt os.

Tandlægerne Sveistrup & Cederbek

​​Li. Sct. Mikkelsgade 4 st, 8800 Viborg

Rutevejledning i Google Maps

​Telefon: 8662 0029

E-mail: info@klinikhusetviborg.dk​​

CVR: 61748911

Nyheder fra klinikken​

​Var dit indkald havnet i dit spamfilter? Så skal du blot tilføje info@klinikhusetviborg.dk​ til din adressebog, så kommer den næste gang direkte i din indbakke.

Åbningstider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 16.30

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 14.30

Fredag:

08.00 - 14.00