Knækket tand behandles professionelt hos os​

​Er din tand knækket? Så står vi hos Tandlægerne Sveistrup & Cederbek klar til at ordne den med det samme. Vi er professionelle tandlæger med stor erfaring på området, hvilket sikrer dig den mest optimale behandling for dig. Vores klinik er beliggende i Viborg, hvor alle kunder med en knækket tand er velkomne.

Når en tand knækker, vil det typisk være til stor gene for dig. Det kan både gøre ondt i tanden, men de skarpe kanter kan også genere din tunge eller kind. En knækket tand er mere svag end en intakt tand, og derfor er risikoen for at knække yderligere af tanden større. Derudover kan smerterne være tiltagende, hvis ikke tanden får den rette behandling.

Knækket tand hvad skal man gøre?

Hvis du har slået et stykke af din tand, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt. Vi står klar til at give dig en optimal behandling. Typisk kan en knækket tand behandles med en fyldning, rodbehandling eller en keramikkrone.

Når du bliver behandlet her hos os, kan du forvente at møde professionelle og seriøse tandlæger, som garanterer dig en tryg behandling hver gang. Vi sætter altid patienten i centrum og anvender kun nogle af de bedste og mest anerkendte materialer på markedet. Hos os får du desuden en attraktiv pris hver gang.

Kontakt klinikken for at høre nærmere

Hvis du har en knækket tand, kan du altså med fordel kontakte os med

det samme og efterfølgende modtage den rette behandling. Vi tager også

imod akutte patienter.

Du kan kontakte klinikken på telefon: 86 62 00 29 eller på mail: info@klinikhusetviborg.dk, så hører du fra os snarest muligt.​​

Kontakt os med dine spørgsmål​

Har du brug for råd og vejledning omkring tandpleje og forebyggelse, så kontakt os.

ORIS Tandlægerne Sveistrup & Cederbek I/S 

​​Li. Sct. Mikkelsgade 4 st, 8800 Viborg

Rutevejledning i Google Maps

​Telefon: 8662 0029

E-mail: info@klinikhusetviborg.dk​​

CVR: 42018325

Nyheder fra klinikken​

​Var dit indkald havnet i dit spamfilter? Så skal du blot tilføje info@klinikhusetviborg.dk​ til din adressebog, så kommer den næste gang direkte i din indbakke.

Åbningstider

Mandag:

08.00 - 17.00

Tirsdag:

08.00 - 16.30

Onsdag:

08.00 - 15.00

Torsdag:

08.00 - 14.30

Fredag:

08.00 - 14.00